Om os

OplevAssens-portalen skal afspejle den alsidighed og spændvidde Assens Kommune har inden for kultur- og fritidsområdet og er dermed en samlet indgang til de mange arrangementer kommunens foreninger og institutioner har at byde på.

Portalen skal på en indbydende, overskuelig og visuel måde markedsføre arrangementer lagt i portalens kalender. Markedsføringen sker primært via billedfrisen på forsiden. De tre arrangementer der kører i karrusel i topfrisen, skiftes ud én gang om ugen med tre nye arrangementer fra kalenderen.

Kultur og Fritid bestræber sig på at sikre en alsidighed i billedtopfrisen, så arrangementerne skifter både i forhold til tema, målgruppe og geografisk område.

Kalenderen
Kalenderen er baseret på KultuNauts kalender og viser kun de arrangementer, som arrangørerne selv lægger i kalenderen. Arrangøren kan lægge arrangementet i kalenderen via ”Opret”-ikonet i øverste højre hjørne på oplevassens.dk. Det er også muligt at oprette arrangementer via KultuNauts egen hjemmeside www.kultunaut.dk.

Uanset hvor man oprettet arrangementet, bliver det både vist her på hjemmesiden og på kultunaut.dk

Kontakt os
OplevAssens-portalen bliver drevet af Kultur og Fritid i Assens Kommune. Har du spørgsmål, ris eller ros til portalen kan du ringe til Kultur og Fritid på tlf. 6474 7507 eller på mail oplev@assens.dk